Over ons

Michel Metten (1955), getrouwd en woonachtig in Belfeld, rondde na de opleiding Economie en Management, nog de HEAO-CE af, volgde nog een opleiding Persoonlijke Financiële Planning en certificering FFP en behaalde in 2003 een Master of Arts in Financial Planning. Dankzij deze opleidingen, in combinatie met ruim 30 jaar ervaring bij de Rabobank, als onder andere accountmanager Private Banking, kan Michel zijn klanten zeer kundig als totaaladviseur van dienst zijn. 

Vanaf 1 januari 2012 startte ik als zelfstandig ondernemer, Metten Advies, op het gebied van financieel advies. Als onafhankelijk adviseur behartig ik de belangen van zowel particulieren als zakelijke klanten (in privé) en werk naar een oplossing voor vragen en/of problemen. Ik werk op basis van een tarief per uur en ben dus niet afhankelijk van provisies en vergoedingen van banken en/of verzekeraars. 

Op dit moment ben ik lid van harmonie Kunst na Arbeid, ben ik lid en penningmeester van Blaoskapel de Hölter Brök en penningmeester van Stg. Brookkank.

Ik ben vanaf 2013 ook penningmeester van de Dorspraad in Belfeld, omdat ik het belangrijk vind dat de leefbaarheid in een plaats als Belfeld gewaarborgd blijft en het karakter van het dorp gehandhaafd blijft. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.

Deze schat aan ervaring combineert Metten Advies met persoonlijke aandacht voor de klant, net datgene wat bij de grote bedrijven zo vaak ontbreekt. Wij onderhouden zeer goede contacten met diverse accountants, notarissen en advocaten. Zo kunnen wij u altijd van een uitstekend en hoogwaardig actueel advies voorzien. Daar waar nodig brengen wij u in contact met deze deskundigen uit ons netwerk.