Belastingadvies

Particulieren, ZZP-ers en freelancers
Wij zorgen ervoor dat uw inkomstenbelasting aangifte tijdig en vakkundig wordt ingediend, zodat u maximaal profiteert van alle mogelijke aftrekposten en niet meer wakker hoeft te liggen van die blauwe envelop. Indien gewenst kunnen wij ook uitstel aanvragen voor het indienen van uw aangifte.

Daarbij vullen wij niet alleen een formulier in, maar geven wij vooral tijdig advies over hoe u zoveel mogelijk kunt besparen door de juiste aftrekposten en structuurwijzigingen te gebruiken. Het enige wat u zelf hoeft te doen is alle benodigde bescheiden te verzamelen.

Wij verzorgen ieder jaar opnieuw de aangifte inkomstenbelasting voor een groot aantal huishoudens. Binnen de grenzen van de wet realiseren wij een zo gunstig mogelijke aangifte.
Wij bieden u de volgende diensten.
• Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.
• Het aanvragen van een voorlopige teruggave.
• Eventuele optimalisatie van de vrijstelling en heffing in box 1 of box 3.
Als extra fiscale service kunnen wij u ook helpen bij het berekenen en aanvragen van zorgtoeslag, huurtoeslag en andere toeslagen, en bij kwesties op het gebied van schenkbelasting en erfbelasting.

Voor ondernemers
Voor de bedrijven die wij administratief ondersteunen, verzorgen wij ook vaak de fiscaliteiten. We maken de aangifte voor bijvoorbeeld de BTW en de vennootschapsbelasting in orde en wijzen de ondernemer de weg in de wirwar van fiscale wetten, regels en voorschriften.
Bovendien volgen we de ontwikkelingen en wijzigingen op belastingtechnisch gebied op de voet. Als er voor uw onderneming of uzelf fiscale voordelen te behalen zijn, laten we direct van ons horen.
Wij kunnen alles voor u verzorgen, van volledige aanvragen tot het aantekenen van bezwaar en beroep.