Welkom

Welkom op de website van Metten Advies, uw financieel adviseur

Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Wij zijn een onafhankelijke financiële dienstverlener voor zowel particulieren alsook ondernemers. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van alle mogelijkheden die er zijn op financieel gebied.

De laatste jaren is er veel veranderd in de financiële wereld. Banken trekken zich terug en de persoonlijke benadering is ver te zoeken. Voor ons is elke situatie uniek en daarom verdiend iedereen een maatwerkadvies en persoonlijke aandacht. Naast onze eigen expertise werken wij samen met Fincq, een onafhankelijk financieel planningsbureau, en kunnen wij altijd een beroep doen op ons uitgebreide netwerk.

Voor veel mensen vormen ‘de financiële zaken’ een obstakel. Particulieren verliezen al snel het overzicht op hun steeds complexere voorzieningen. Ondernemers zien veel tijd aan de financiën ‘verloren gaan’. Tijd die ze liever zouden besteden aan zaken doen. Onze financiële diensten bieden in beide gevallen een uitkomst.

Wij kunnen u adviseren en ondersteunen tijdens verschillende fases in uw leven.
We zetten alles helder op een rijtje en nemen u veel werk uit handen.De kern van financile planning